Adventski matematički kviz

Adventski kvizovi 2023. su završili.
 
Objavljeni kvizovi 2023. godine:
  1. kombinatorika: https://forms.gle/JSXMbKjWATPh7bnm6
  2. teorija brojeva: https://forms.gle/YEpmAo9jGqv7Wj548
  3. algebra : https://forms.gle/PkyLW3xp3FvJcKY86
  4. geometrija: https://forms.gle/gGGhCFsY1GM9jnvY6
I ove godine kao dodatnu zabavu tijekom Adventa pripremili smo za vas kratke matematičke kvizove. Svaki tjedan objavljujemo kviz vezan za neko drugo područje matematike (algebra, kombinatorika, geometrija, teorija brojeva).
 
Rezultate ćete primiti putem upisanog maila. Dozvoljena je jedna prijava po osobi, odnosno e-mail adresi. Vaše e-mail adrese i imena nećemo nigdje objavljivati, već ćemo u sveukupne rezultate objaviti vašu zaporku koji si sami odredite (to može biti i vaše pravo ime ako želite) i broj bodova.
Svoju zaporku svakako zapamtite i koristite istu i za kvizove iz ostalih područja kako bi se vaši bodovi mogli zbrajati.
Nije dopušteno varanje; traženje odgovora na internetu i konzultacija s drugima. Budući da je cilj ovih kratkih kvizova prvenstveno zabava, uzdamo se u vaše poštenje.
Najbolje sudionike očekuju i prigodne nagrade.
 
Svi mogu sudjelovati i provjeriti svoje matematičko znanje. Pozivamo vas da pokušate riješiti barem neke zadatke te ako neki zadatak i ne znate riješiti u potpunosti, pošaljite barem djelomično rješenje ili pokušaj 🙂 
 
Želimo vam dobru zabavu i ugodno rješavanje!