Zimska škola

Zimska škola je "mlađa sestra" Ljetnog kampa. Prva Zimska škola održana je početkom 2014. godine u Domu Crvenog Križa na Sljemenu, a u školskoj godini 2014./2015. organizaciju provodimo u suradnji s Hrvatskim savezom informatičara (HSIN). Od tada se Zimska škola održavala uglavnom u Ogulinu, jednom u Osijeku, te jednom čak i online - ništa nas ne može zaustaviti u našoj želji da učenicima pružimo mogućnosti za učenje i družbu. Kao i za Ljetni kamp, pozvani su svi učenici od završenog 7. razreda osnovne do 4. razreda srednje škole.

Zimska škola održava se tijekom zimskih školskih praznika, a aktivnosti su vrlo slične onima na Ljetnom kampu. Atmosfera je nešto više obiteljska nego na Ljetnom kampu zbog manjeg broja učenika te nešto više natjecateljski nastrojena jer se ipak bliži općinsko natjecanje, a ljetne radosti zamijenjene su zimskima. Glavne aktivnosti, predavanja i projekti, zauzmu većinu dana, dok je slobodno vrijeme ispunjeno ponovo raznim igrama, kvizovima, popularno znanstvenim predavanjima… 

Više o sadržaju, aktivnostima i sudjelovanju na Zimskoj školi možete naći na kamp.mnm.hr, kao i predavanja s prošlih kampova koja mogu poslužiti za vježbu.  Broj prijava svake godine sve je veći i bit će nam drago da se ove godine prijaviš baš ti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *