Prijave za Ljetni kamp mladih matematičara 2021.

Otvorene su prijave za Ljetni kamp mladih matematičara 2021.!

Ljetni kamp održat će se u Ogulinu u 2 termina; 15.8.-22.8.2021. i 22.8.-29.8.2021.

Kamp se ponovno održava tijekom epidemije pa smo opet bili primorani smanjiti broj sudionika i izbjegavati kritična mjesta uz more te ćemo provoditi nužne mjere zaštite.

Kamp je podijeljen na 2 termina po tjedan dana, a jedina razlika je što će se na prvom terminu osim svih klasičnih kampovskih aktivnosti namijenjenih svim sudionicima održavati i pripreme za MEMO ekipu. Dakle, oba termina kampa bit će efektivno identični u sadržaju.

Održavanjem kampa mi kao organizatori preuzimamo veliku odgovornost. Posljedično, zadržavamo pravo njegovog otkazivanja u svakom trenutku, sukladno situaciji s epidemijom. Pratimo aktualne mjere nadležnih tijela i ovisno o epidemiološkoj situaciji u bilo kojem trenutku može doći do promjene u organizaciji ili čak otkazivanja.

U slučaju prevelikog broja prijavljenih popis pozvanih učenika radit ćemo na temelju prijavnice te ćemo se javiti na mail s povratnom informacijom u najkraćem mogućem roku. Također, svakom prijavljenom učeniku poslat ćemo potvrdu o zaprimljenoj prijavi u roku od nekoliko dana po zaprimanju prijave.

U samoj prijavi piše nešto više informacija koje obavezno pročitajte!

Informacije o Ljetnom kampu možete pratiti i na web stranici Ljetnog kampa.

Prijave su otvorene do 15.6.2021. u 23:59.

Vidimo se u Ogulinu!

prijavnica za Ljetni kamp mladih matematičara 2021.