Matematička konferencija za učenike 2023.

Otvorene su prijave za Matematičku konferenciju za učenike!

Ove smo godine osim Ljetnog kampa odlučili ponovno održati i Matematičku konferenciju. Matematička konferencija je naš novi-stari projekt, namijenjen primarno srednjoškolcima koji vole matematiku i zanima ih primjena, a ne samo zadaci s natjecanja.

Matematička konferencija za učenike 2023. održat će se u Učeničkom domu Srednje škole "Braća Radić" Kaštel Štafilić od 17. do 21. kolovoza 2023. 

Na Konferenciji će u jutarnjim satima učenici raditi na nekom od zanimljivih projekata, sličnim onima kakve smo i do sada imali na Ljetnom kampu. U popodnevnim će satima uz druge zanimljive matematičke aktivnosti učenici imati priliku i prezentirati svoj rad! Naravno, zabavne aktivnosti u slobodno vrijeme su zagarantirane! 

Prijaviti se mogu učenici 8. razreda osnovne škole i stariji, bez obzira na predznanje ili natjecateljsko iskustvo. Učenici maturanti također se mogu prijaviti kao sudionici. Izrada samostalnog rada nije preduvjet za sudjelovanje na Konferenciji.

Više informacija možete pronaći na našoj stranici https://mnm.hr/aktivnosti/matematicka-konferencija, a svakako preporučamo da pogledate Upute za prijavu koje sadrže i popis prijedloga tema za samostalan rad https://mnm.hr/wp-content/uploads/2023/05/Upute_za_prijavu_MatKo.pdf

Prijave traju do 15.6.2023. u 23:59. Za sva pitanja slobodno nam se javite na mail konferencija@mnm.hr.

Čekamo vas!