Upisi na RADDAR radionice

Pozivamo učenike osnovnih škola za upis na radionice RADDAR.
 
Radionice Matematika za radoznale RADDAR održavat će se srijedom od 18h u prostorijama XV. gimnazije, počevši od 19. listopada 2022. svaki drugi tjedan.
 
Radionice Programiranje u Pythonu RADDAR_prog, održavat će se utorkom od 18h u prostorijama XV. gimnazije, počevši od 18. listopada 2022. svaki drugi tjedan.
 
Roditelji svoju djecu mogu prijaviti na radionice popunjavanjem online upisnice https://forms.gle/eFh53VC37vyajZU37
 
Radionice iz matematike održavat će se prema dobi učenika, tj. razredu koji učenik pohađa u osnovnoj školi, dok će se radionice iz programiranja u Pythonu organizirati u tri grupe, ovisno o predznanju. Planirano je da jednu subotu u mjesecu prijepodne radionica bude zajednička i za polaznike Matematike i za polaznike Programiranja u Pythonu, prvenstveno u dvoranama i laboratorijima Fakulteta elektrotehnike i računarstva. Učenik može pohađati samo jednu od radionica, ali i obje. Eventualna dodatna pitanja vezano za matematičke radionice možete postaviti gospođi Vesni Ovčina na vovcina@mioc.hr, a za radionice Programiranje u Pythonu gospođi Zlatki Markučič na zmark@mioc.hr.
 
Studenti voditelji RADDAR programa upravo su dobili Rektorovu nagradu u kategoriji društveno korisnog rada za godinu 2021/22.!